Grillar, värmare & trädgård

Gasolkamin BG64
Regulatorsats ingår
1995:-

 

Hyra i stället?
Gasolflaska 11kg ingår, gasol tillkommer
25:- /dygn

Härlig värmare, testvinnare från Bluegaz

Bli varm på stört med Bluegaz BG64! Gasolkaminen är en kraftfull och multifunktionell kamin med en elektrisk värmefläkt som hjälper till att sprida värmen jämnt i rummet samt ger extra värme. BG64 gasolkamin ger dig flera möjligheter att hitta den perfekta temperaturen då både gasolen och den elektriska fläkten erbjuder tre olika lägen med en effekt upp till 4200W respektive 2000W.
Bluegaz BG64 kan placeras i alla utrymmen som har bra ventilationsmöjligheter såsom t.ex. uterummet, tv-rummet, altanen, förtältet med mera. Gasolkaminen har också utrustats med en CO2-vakt som stänger av gasolen automatiskt om koldioxidhalten i rummet skulle bli för hög (> 1.5%) – detta gäller även om “pilotlågan” skulle slockna.
Dessutom är de keramiska elementen av japansk kvalitet vilket ger bättre livslängd. BG64 är gasolkaminen som möter alla dina behov!
BG64 har blivit utsedd till Bäst i Test av Terrassvärmare.se

Gasolkamin miniflame
Regulatorsats ingår
925:-

Väggfäste till miniflame
200:-

Härlig värmare perfekt till mindre utrymmen

Kaminen har en ren och luktfri förbränning, och kräver ingen installation. Miniflame ger minimalt 600 watt och maximalt 1600 watt effekt, vilket gör den mycket lämplig för mindre rum, i stugan eller i husvagnen. Miniflame kan stå på golvet eller monteras på vägg (väggkonsol är tillbehör).
Levereras med regulatorsats

Utrotande myggfälla med CO2 booster, 1500m2

1775:-

Prisvärd myggfälla

AMT100 är en kraftfull och prisvärd myggfångare som är anpassad för att skydda en normal villatomt (upp till 1500m2). AMT100 är en avancerad produkt byggd för svenska förhållanden med följande fördelar:

Rejäl täckningsyta för en normalstor villatomt
Sex fångstmetoder och stark vacuumfläkt
Enkel och med låg strömförbrukning

AMT100 attraherar och fångar myggor och knott med 360 graders fångstvinkel och sex kombinerade metoder: koldioxid, mjölksyra, oktenol, UV-ljus, värme samt färg. Alla dessa lockmedel samspelar för att effektivt locka myggor i fällan som för myggan liknar ett byte.

Byggvärmare, gasolkanon på 30kW 

2655:-

Går att hyra tillsammans med lämpliga gasolflaskor för

50:- /dygn

Byggvärmare

Levereras komplett med industrislang och gasolregulator för industriflaska (polkoppling). Av mycket hög kvalitet och godkända efter både CE och TUV direktiv. Producerade i robust metall för lång hållbarhet. Ger mycket snabb uppvärmning och är speciellt lämpliga för t.ex. nybyggen, lagerrum, verkstäder, växthus, byggarbetsplatser eller torkning efter vattenskador.

Ogräsbrännare med flaskkärra

1250:-

 

Hyra istället?
Gasolflaska ingår, gasol tillkommer
50:- /dygn

Ogräsbrännare

Brännare på hela 117kW rensar bort ogräs t ex på uppfarten eller mellan markstenen i ett nafs.