Grillar, värmare & trädgård

Testvinnande grill från Bluegaz

Med sin rejäla grillyta blir Bäst i Test-grillen Bluegaz Z1 snabbt en favorit för sommarens alla grillfester! De fyra brännarna ger en jämn värmefördelning över hela grillytan och gör det möjligt att ha olika temperaturzoner. Resultatet blir perfekt oavsett om det är möra ribs eller saftiga burgare som står på menyn!
Z1 har ett elektroniskt tändningssystem där du bara behöver vrida på reglagen för att starta grillen, och grillen är redo för användning på bara några minuter.
Den stilrena designen och tåliga materialen gör Z1 till en trogen kompanjon för dig som grillar ofta. Grillen har praktiska arbetsytor på båda sidor och en varmhållningsyta där du kan hålla maten varm i väntan på att allt ska bli färdiggrillat.
Bluegaz Z1 har fått utmärkelsen Bäst i Test 4 år i rad!

Grill Z1 – OBS! Tillfälligt slut hos leverantör –
Regulatorsats ingår
6595:-
Köp till grillöverdrag för 695:-

Gasolkamin BG64
Regulatorsats ingår
1995:-

Härlig värmare, testvinnare från Bluegaz

Bli varm på stört med Bluegaz BG64! Gasolkaminen är en kraftfull och multifunktionell kamin med en elektrisk värmefläkt som hjälper till att sprida värmen jämnt i rummet samt ger extra värme. BG64 gasolkamin ger dig flera möjligheter att hitta den perfekta temperaturen då både gasolen och den elektriska fläkten erbjuder tre olika lägen med en effekt upp till 4200W respektive 2000W.
Bluegaz BG64 kan placeras i alla utrymmen som har bra ventilationsmöjligheter såsom t.ex. uterummet, tv-rummet, altanen, förtältet med mera. Gasolkaminen har också utrustats med en CO2-vakt som stänger av gasolen automatiskt om koldioxidhalten i rummet skulle bli för hög (> 1.5%) – detta gäller även om “pilotlågan” skulle slockna.
Dessutom är de keramiska elementen av japansk kvalitet vilket ger bättre livslängd. BG64 är gasolkaminen som möter alla dina behov!
BG64 har blivit utsedd till Bäst i Test av Terrassvärmare.se

Gasolkamin miniflame
Regulatorsats ingår
925:-

Väggfäste till miniflame
200:-

Härlig värmare perfekt till mindre utrymmen

Kaminen har en ren och luktfri förbränning, och kräver ingen installation. Miniflame ger minimalt 600 watt och maximalt 1600 watt effekt, vilket gör den mycket lämplig för mindre rum, i stugan eller i husvagnen. Miniflame kan stå på golvet eller monteras på vägg (väggkonsol är tillbehör).
Levereras med regulatorsats

Utrotande myggfälla med CO2 booster, 1500m2

1775:-

Prisvärd myggfälla

AMT100 är en kraftfull och prisvärd myggfångare som är anpassad för att skydda en normal villatomt (upp till 1500m2). AMT100 är en avancerad produkt byggd för svenska förhållanden med följande fördelar:

Rejäl täckningsyta för en normalstor villatomt
Sex fångstmetoder och stark vacuumfläkt
Enkel och med låg strömförbrukning

AMT100 attraherar och fångar myggor och knott med 360 graders fångstvinkel och sex kombinerade metoder: koldioxid, mjölksyra, oktenol, UV-ljus, värme samt färg. Alla dessa lockmedel samspelar för att effektivt locka myggor i fällan som för myggan liknar ett byte.

Lyxig terrassvärmare

Trotsa vädret och njut av uteplatsen året om med hjälp av Bluegaz Bullet Terrassvärmare! Bluegaz Bullet är en riktig kvalitetsvärmare i rostfritt stål med stilren design och unik konstruktion. Till skillnad från andra terrassvärmare har Bluegaz Bullet en konisk brännare vilket gör att värmen utstrålas från en optimal vinkel. Den högeffektiva brännaren ger en bra effekt på 5-13 kW och har steglös reglering så att du enkelt kan hitta det perfekta värmeläget för varje situation. Med denna terrassvärmare kan du alltid bjuda in till härliga utomhuskvällar!

Bluegaz Bullet har även tippsäkring för säker användning vilket innebär att den stänger av sig om den skulle välta. Nedtill finns 2 st hjul för enkel förflyttning samtidigt som foten också har monteringshål för en fastare och säkrare installation. Den vackra designen passar bra in på din altan, uteplats eller i din trädgård och är en riktig mysfaktor som definitivt kommer till användning i det nordiska klimatet. Med Bluegaz terrassvärmare kan du och dina gäster njuta av behaglig värme året om!

Bullet terrassvärmare
Regulatorsats ingår
5600:-
Köp till överdrag för 550:-

Minikök
Gaspatron ingår
300:-

Minikök

Med Bluegaz Mobile Stove är matlagning utomhus lätt som en plätt! Ta med dig detta bärbara gasolkök till campingen och koka upp eller stek god mat precis som hemma! Mobile Stove har inbyggd piezotändning vilket gör den enkel att använda. Allt du behöver göra för att tända på är att placera gasolflaskan i förvaringsutrymmet, klicka fast den och vrida på vredet och vips så har du ett fullt fungerande kök mitt i naturen!
Gasolköket har en maxtemperatur på 2200 W så du kan med fördel koka och steka mat som du känner för precis som vid spisen. För extra säkerhet, har Bluegaz Mobile Stove även en gastryckssäkring som ser till att gasolen stängs av automatiskt om lågan skulle slockna. Den är också enkel att transportera och kommer kompakt packad i en förvarings- och transportväska i hårdplast. Gasolköket lämpar sig allra bäst utomhus men det går lika bra att använda den i väl ventilerade uterum och utetält. Perfekt att ha med i husbilen, på campingen eller utflykten!